02 July, 2009

Pas kian terdesak

Manek Urai 2009 menulis..

Semakin dekat hari penamaan calon, Pas menjadi semakin terdesak kerana penerimaan ramai terhadap calon BN, Tuan Aziz Tuan Mat termasuk di kalangan generasi pemuda dalam Pas sendiri.

Beberapa majlis yang dianjurkan oleh BN turut disertai oleh pemuda Pas, terbaru di Sungai Perial 2 malam lepas. BN menganjurkan program Futsal bersama Belia Sungai Perial. Kehadiran amat memberansangkan di mana daripada keseluruhan pasukan bertanding, sebahagian adalah penyertaan daripada pasukan futsal belia Pas sendiri.


Ucapan Tuan Aziz disambut sorakan gemuruh oleh hadirin yang rata-ratanya di kalangan generasi muda. Ternyata pemilihan Tuan Aziz sebagai calon BN adalah keputusan yang tepat.

'Aura' Tuan Aziz telah menggentarkan Pas. Betullah orang kata apabila BN letak Tuan Aziz sebagai calon, round pertama BN dah menang.
.

6 comments:

 1. Tahukah anda bahawa TUAN aziz TUAN mat adalah tanda bahawa NIK aziz NIK mat dah tamat tempoh dan harus ditempatkan dimuzium. Ini masa PEMUDA HARAPAN BANGSA mengambil alih padang permainan! TUAN aziz TUAN mat dihantar sebagai petanda NIK aziz NIK mat sudah tidak relevan!

  ReplyDelete
 2. setuju dgn pendapat saudara. kalau dpt d freeze kan lg bagus. ibarat makan nasi basi, makin ramai yg makan, makin ramai yg sakit perut.

  ReplyDelete
 3. Orang kelantan jangan takut kena cirit berit kalau nak bantah cakap tok guru.Kalau tok tak betul kena bantah jangan terus angguk je.

  Macam 2 tiga hari lepas benar sabab ke,kata orang UMNO macam ayah pin dan serupa kominis,tak masuk akal langsung.

  ReplyDelete
 4. Huh huh huh dasat tol komen kat atas tu, nama pun dekat-2 same je Nik Aziz dgn Tuan Aziz... Huh huh huh...

  ReplyDelete
 5. Oh ya, kepada penulis blog ini, diharap dapat masukkan blog saya ke dalam blog list anda. Saya akan masukkan blog anda ke dalam blog list saya. Tq.

  ReplyDelete
 6. lupa pula, ni url blog saya, http://exception2008.blogspot.com/

  ReplyDelete